in

Јавне личности поделиле су импресије о Exitu и откриле чије наступе никако неће пропустити

Говорили су о томе шта је за њих EXIT, о плановима за продужени викенд, колико су одушевљени атмосфером и несвакидашњим амбијентом Петроварадинске тврђаве, као и многим другим импресијама који потврђују да фестивал који је пред нама заиста има једно од својих најјачих издања.

Познати једногласно: “EXIT је осећај који мора да се доживи!”

У My Exit-у Милош Биковић је открио да ће ђускати до зоре уз ARTBAT и Maceo Plexa, Виктор Савић се неизмерно радује домаћим реперима Prti Bee Gee-у, Смоке Мардељану и Ајс Нигрутину, док је Бојан Боки Перићу Nick Cave фазону, али неће пропустити ни Borisa Brejchu. Драгана Мићаловић боравиће на mts Dance Areni, али ће бити и на наступима Офенбацха, Сениде и Констракте, док је Кристини Беквалац Maceo Plex звезда над звездама. Александар Радојичић уживаће у live наступима Монолинка и Саторија, а Лука Митровић је највећи фан Honey Dijon. Ненад Пагонис и Никола Калинић спремни су за хеадбангање уз Сепултуру и The Exploited, док Рене Биторајац не може да дочека Calvina Harrisa и Afrojacka.

EXIT фестивал је за глумицу Лену Богдановић јулски празник којем се бескрајно радује, а за ди-џејицу и активисткињу Вању Бурсаћ „једина ствар која је нама пружила шансу да чујемо највеће бендове и највеће извођаче на свету”. Репер Бранко Кљаић Fox истиче да је „EXIT увек следио светске трендове”, а његов колега трепер Јован Бубњевић Рођени додаје и да је „пионир open minda и free minda у Србији”.

За радијску водитељку Милицу Перовић EXIT је „слобода и моменат кад стварно можеш да упознаш праву љубав” и истиче да је заиста „неопходно и важно да будемо једни са другима” у тих неколико дана заједно на фестивалу. Модел, ТВ водитељка и певачица Дана Барбара Гашић Гоувеиа каже да је EXIT „магија, мир, пријатељи, љубав и нешто што се не сме пропустити”, док јутјубер и инфлуенсер Милан Инић Yasserstain поручује да је за њега „нека врста традиције”. Музичар Marko Luisse сваке године враћа се на EXIT јер покушава изнова да доживи тај осећај и додаје „стварно је јединствен, не бих га мењао ни за шта”. Музичар и јутјубер Дарко Радовац Dex истакао је и да током Exita Нови Сад засија у свом пуном сјају.

Љубитељи магичне mts Dance Arene описују је највећи плесни подијум и извор љубави и огромне енергије, а радијски водитељ Лука Матић са одушевљењем говори баш о тој енергији, људима, вибрацијама и затварањима уз свитање истичући да су она „нешто што не може да се опише, не може да се услика, не може да се сними, већ мора само и искључиво да се осети”, а његов колега, Немања Костић, извршни директор Play радија каже да ће „морати да се тражи у фирми слободан дан, слободан понедељак да би се лепо затворио EXIT фестивал и ове године”.

Бројне познате личности истакле су у овом видеу извођаче које никако неће пропустити на Exitu, као што су Calvin Harris, Nick Cave & The Bad Seeds, Iggy Azalea, Masked Wolf, Afrojack, ZHU, Sepultura, Maceo Plex, Honey Dijon, Boris Brejcha, Stephan Bodzin, ARTBAT, Monolink, Honey Dijon, Denis Sulta, Marky Ramone, Napalm Death, The Exploited, Blind Channel, She Pased Away и многи други,а паралелно с видео испунили су своју листу жеља у акцији My Exit која је протеклих дана активирала на стотине фанова да остављају своју листу кога једноставно морају видети на Тврђави и у чијем друштву.

EXIT фестивал ће бити одржан од 7. до 10. јула, када на Петроварадинску тврђаву стижу Calvin Harris, Nick Cave & The Bad Seeds, Iggy Azalea, Masked Wolf, ZHU, Sepultura, Maceo Plex, Honey Dijon, Boris Brejcha, Stephan Bodzin live, ARTBAT, Denis Sulta, DJ Tennis, Anfisa Letyago, Marky Ramone, Napalm Death, The Exploited, Blind Channel, Adam Beyer B2B Enrico Sangiuliano, Dax J, Sama’ Abdulhadi, као и јака регионална постава коју предводе Констракта, Сенидах, Прти Бее Гее, Марчело, Бркови, Артан Лили, Параф, Килло Килло, Мими Мерцедез, Кирил Дјаиковски, Бојана Вунтуришевић, Деца лоших музичара, а прикључују им се на стотине других.

У продаји су и даље једнодневне улазнице, а за све госте ван Новог Сада остављен је одговарајући контингент на фестивалским капијама. Једнодневне улазнице могу се купити по промо ценама које износе 2.990 динара за четвртак, 3.690 динара за петак, 3.990 динара за суботу и 2.990 динара за недељу. У понуди је и Фан пит за петак, 8. јул, када наступају Nick Cave & The Bad Seeds, по цени од 3.990 динара. Купити се могу и дневне VIP улазнице, као и четвородневни VIP пакет по цени од 41.000 динара. Улазнице су доступне на фестивалском сајту, као и на продајним местима и онлајн на страницама Gigs Tix-а.