in

Kamioni na Batrovcima čekaju četiri sata, Horgoš 2 od večeras radi do 23 časa

Kamioni na Batrovcima čekaju četiri sata, Horgoš 2 od večeras radi do 23 časa

Prema informacijama Uprave granične policije, dobijenim u 17:15, kamioni na prelazu Gradina, takođe na izlazu, čekaju tri sata, a na Sremskoj Rači jedan sat.

Na ostalim graničnim prelazima nema dužih zadržavanja ni za jednu kategoriju vozila.

Prema poslednjim informacijama dobijenim od Javnog preduzeća “Putevi Srbije”, na naplatnim stanicama nema zadržavanja vozila.

Izmene u saobraćaju na pojedinim deonicama puteva zbog radova

JP Putevi Srbije saopštilo je da će se sutra, u toku svetlog dela dana, izvoditi radovi na redovnom održavanju na nadvožnjaku prema Rumenci, na delu državnog puta II A reda broj 111, na deonici Novi Sad – Rumenka.
Za vreme izvođenja radova saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila.

Radovi će biti obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom. Od 01. aprila izvodiće se radovi na pranju leve cevi tunela Predejane, u smeru ka Nišu, na državnom putu I A reda broj 1.

Tokom izvođenja radova, saobraćaj na tehničkom službenom prolazu na km 500+650, biće preusmeren na desnu cev tunela Predejane, smera Niš – Vranje, i odvijaće se dvosmerno sve do tehničkog službenog prolaza na km 498+800, gde će se ponovnim preusmeravanjem vraćati u redovan tok.

Granični prelaz Horgoš 2 ” radiće od 5 do 23 časa

Granični prelaz Horgoš 2 će, u dogovoru sa mađarskim graničnim organima, počevši od večeras pa nadalje, biti otvoren i raditi od 5 do 23 časa, saopštio je danas Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Zbog radova na održavanju ITS opreme i sistema za upravljanje tunelima, na državnom putu I A reda broj 4, deonica Niš istok – Bela Palanka, u tunelu Bancarevo, 01. aprila, u periodu od 10 do 18 časova, biće obustavljen saobraćaj u desnoj tunelskoj cevi, smer ka Pirotu, dok će se saobraćaj odvijati dvosmerno kroz levu tunelsku cev.

Zbog radova na tom putu 03. aprila, u periodu od 9 do 17 časova, biće obustavljen saobraćaj u levoj tunelskoj cevi, smer ka Nišu, dok će se saobraćaj odvijati dvosmerno kroz desnu tunelsku cev.

Zbog radova na održavanju ITS opreme i sistema za upravljanje tunelima, na državnom putu I A reda broj 4, deonica Bela Palanka – Pirot istok, u tunelima Sopot i Sarlah, 02. aprila, u periodu od 9 do 17 časova, saobraćaj će biti obustvaljen u desnim tunelskim cevima, u smeru ka Pirotu, dok će se saobraćaj odvijati dvosmerno kroz leve tunelske cevi.

Zbog radova na tom putu 04. aprila, u periodu od 9 do 17 časova, biće obustavljen saobraćaj u levim tunelskim cevima, u smeru ka Nišu, dok će se saobraćaj odvijati dvosmerno kroz desne tunelske cevi.Autorska prava RTV / Tekst / Slika / Video /