in

Kažnjeni zbog vožnje pod uticajem narkotika i alkohola

Kažnjeni zbog vožnje pod uticajem narkotika i alkohola

Patrola u Rumi isključila je iz saobraćaja četrdesetčetvorogodišnjeg vozača “lančije” pod dejstvom metadona, kao i tridesettrogodišnjaka koji je pod dejstvom kanabisa vozio “škodu”.

Kod tridesettrogodišnjaka je pronađen paketić sa suvom biljnom materijom za koju se sumnja da je marihuana pa će, nakon veštačenja, protiv njega biti podneta krivična prijava za neovlašćeno držanje opojnih droga.

Policija u Inđiji otkrila je četrdesettrogodišnjaka koji je upravljao “alfa romeom” pod uticajem heroina, a u Sremskoj Mitrovici dvadesettrogodišnjaka koji je upravljao “golfom” bez vozačke dozvole i pod uticajem kanabisa, kao i tridesetogodišnjeg vozača “opela” pozitivnog na kokain.

U Irigu je zatečen dvadesetsedmogodišnjak koji je upravljao biciklom sa električnim motorom sa 2,41 promil alkohola u organizmu, a u Inđiji tridesetšestogodišnji biciklista sa 2,24 promila alkohola.

Ovim vozačima je određeno zadržavanje i protiv njih su podnete odgovarajuće prekršajne prijave.

Policija apelujem na sve učesnike u saobraćaju, a posebno na vozače, da dosledno poštuju sve saobraćajne propise, radi svoje i bezbednosti drugih učesnika u saobraćaju.Autorska prava RTV / Tekst / Slika / Video /