in

Konferencija “Biznis priče” 5. i 6. aprila u Master centru

Konferencija “Biznis priče” 5. i 6. aprila u Master centru

NOVI SAD –

Konferencija “Biznis priče“ obuhvatiće niz predavanja, panela i vođenih razgovora. E-Commerce, veštačka inteligencija i preduzetništvo, samo su neke od tema o kojima će se govoriti. Najuspešniji preduzetnici u regionu deliće svoj recept za uspeh i govoriti o tome kako su napravili biznis, sa kojim izazovima su se susretali i kako su prebrodilli krizna vremena. 

Jedan od ciljeva konferencije je umrežavanje uspešnih preduzetnika, kao i svih onih koji su zainteresovani za razvoj sopstvenog biznisa i povezivanje sa potencijalnim partnerima i klijentima.

Učesnike očekuje preko 20 predavača, 600 preduzetnika iz regiona, i nekoliko networking radionica. Konferencija – Biznis priče održaće se 5. i 6. aprila 2023. u Kongresnom centru Master u Novom Sadu.

Konferencija „Biznis priče“ organizuje se uz podršku “BIT Events-a“. Pokrovitelji konferencije su Pokrajinski sekretarijat za regionalni razvoj, međuregionalnu saradnju i lokalnu samoupravu, Pokrajinski sekretarijat za privredu i turizam kao i Grad Novi Sad.

Autorska prava RTV / Tekst / Slika / Video /