in

Lokalizovan požar u naselju Bangladeš kod Novog Sada (VIDEO)

U požaru nema povređenih. Požar je zahvatio veliki deo naselja, do 1.500 kvadratnih metara stambene površine, a na terenu se, osim vatrogasaca i vozila vatrogasne službe, nalaze i pripadnici Vatrogasnog saveza Novog Sada, kao i cisterne NIS-a, JKP “Vodovod” i drugih komunalnih službi.

“Reč je o spojenim prizemnim objektima u naselju, što dodatano otežava gašenje, koje će sigurno potrajati i zbog vetra što dodatno otežava posao vatrogascima”, rekao je za RTV Aleksandar Veličković, šef smene Vatrogasne jedinice Novi Sad.

Pedijatar pregledao decu iz naselja Bangladeš – nema znakova trovanja dimom 

Dom zdravlja “Novi Sad” je u saradnji sa Gradskom upravom za zdravstvo i Gradskom upravom za socijalnu i dečiju zaštitu poslao svog pedijatra kako bi se procenilo zdravstveno stanje dece ovog naselja.
Nakon opsežnog pregleda ustanovljeno je da nijedno dete nije povređeno, nema opekotine niti pokazuje znake trovanja dimom, navodi se na instragram stranici DZ  “Novi Sad”.

12.19 – Gradonačelnik Đurić: Žene i deca na sigurnom, radi se na daljem zbrinjavanju ljudi

Gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić obišao je naselje Bangladeš koje je jutros u ranim jutarnjim časovima zahvaćeno požarom. Požar je lokalizovan u 6.30 časova i sve vatrogasne jedinice su i dalje na terenu i rade na dogašavanju požara.Autorska prava RTV / Tekst / Slika / Video /