in

На Хоргошу и Батровцима теретњаци чекају 5 сати; Измене у саобраћају због радова на путевима

На граничном прелазу Прешево путничка возила на излазу чекају око 50 минута, док се на прелазу Градина чека око пола сата.

На осталим граничним прелазима нема дужих задржавања за све категорије возила.

Измене у саобраћају због радова на путевима

Према информацијама Путева Србије, на ауто-путу Е-75, код петље Бешка-Нови Бановци, у смеру ка Београду, од данас до 07. јула планирани су радови у склопу редовног одржавања на кошењу разделног појаса.

За време извођења радова за саобраћај је затворена претицајна трака у дужини од пет километара у смеру извођења радова, а саобраћај се одвија возном траком.

На ауто-путу Е-75, код петље Хоргош-Суботица-СЕВЕР, у смеру ка граничном прелазу Хоргош-Нови Сад, до 15. јула најављени су радови на демонтажи и монтажи заштитне ограде, саобраћај се одвија возном и зауставном саобраћајном траком.

На деоници пута Бајина Башта-Перућац, до 01. септембра од 7 до 22 часова, планирани су радови на санацији клизишта Бушинско поље, уз наизменично пропуштање возила.

На деоници Ириг – Марадик, до 14. јула биће извођени радови на рехабилитацији пута, у току светлог дела дана.

Саобраћај се одвија наизменичним пропуштањем возила и регулисан је семафорима или ручно по потреби, у дужини до 600 метара, док се током ноћи саобраћај одвија двосмерно на суженом делу коловоза.

На деоници Кнић – Мрчајевци до 15. септембра најављени су радови на мосту преко Бресничког потока уз наизменично пропуштање возила, наведено је у саопштењу Путева Србије.