in

Na Kelebiji teretna vozila čekaju 5 sati na izlazu iz zemlje

Saobraćaj će se zbog radova na pojačanom održavanju puta odvijati iz Ćuprije regionalnim putevima koji vode preko Glogovca, Medveđe i Despotovca.

Od 17.oktobra do 20. novembra od 7 do 17 časova izvodiće se radovi na sanaciji kolovoza na deonici Aranđelovac- Banja- Topola, kod Banje. Tokom izvođenja radova saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila mobilnim semaforima ili alternativnim putevima Aranđelovac- Krćevac- Topola.

Do 28. oktobra produženi su radovi na mostu preko Bresničkog potoka, na deonici Knić – Mrčajevci. U zoni radova saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila.

Do 1. novembra biće izmenjen režim saobraćaja na deonici Čačak – Požega, u zoni petlje Pakovraće zbog radova na izgradnji auto-puta E-763 Miloš Veliki, deonica Pakovraće – Požega. U zoni radova biće ograničena brzina kretanja vozila.

Sutra od 9 do 17 časova izvodiće se radovi na održavanju ITS opreme i sistema za upravljanje u desnoj cevi tunela Bancarevo, Sopot i Sarlah, na deonici Niš Istok – Pirot Istok, u smeru ka Pirotu. Radovi će se izvoditi uz obustavu saobraćaja u desnoj cevi tunela, dok će se saobraćaj odvijati dvosmerno kroz levu cev tunela Bancarevo, Sopot i Sarlah.

Od danas do 31. oktobra svakog dana osim nedelje, dvokratno u periodu od 8 do 11 časova i od 13 do 16 časova, biće obustavljan saobraćaj na deonici Ribariće – Brnjak. Nakon 16 časova deonica se normalizuje za saobraćaj.

Prema informacijama Uprave granične Policije dobijenim u 17: 15h nema zadržavanja na putničkim terminalima naših graničnih prelaza.

Na teretnim terminalima vozila čekaju na Kelebiji 300 minuta, na Batrovcima, Horgošu i Šidu 120, a na prelazu Bezdan 60 minuta, sve na izlazu iz zemlje

Autorska prava RTV / Tekst / Slika / Video /