in

Nastavlja se potraga za telom Danke Ilić, detaljna pretraga Lazareve pećine i kanjona kod sela Zlot

BOR, ZAJEČAR –

Policija i dalje traga za telom male Danke Ilić. Prikupljaju se dokazi, proverava više lokacija oko Bora. Dvojici osumnjičenih za ubistvo dvogodišnjeg deteta određen je pritvor do 30 dana. Uhapšeni su brat i otac jednog od osumnjičenih, zbog sumnje da su mu pomogli da sakrije telo devojčice.

 

Nastavlja se potraga za telom dvogodišnje devojčice Danke Ilić. Detaljno su pregledana dvorišta komšija i okolni bunari.

Nakon 10 dana potrage i detaljnih provera svih tragova i informacija, policija je uhapsila dva 50-godišnja muškarca iz Bora, osumnjičena za ubistvo i oni susprovedeni na saslušanje u Više javno tužilaštvo u Zaječaru.

Njima je određen pritvor do 30 dana. Na teret im se stavlja krivično delo – teško ubistvo u saizvršilaštvu.

Tužilaštvo je saopštilo da je D. D. priznao zločin, dok se J. S. branio ćutanjem. Uhapšeni otac i brat jednog od osumnjičenih zbog sumnje da su pomogli da se telo premesti na za sada nepoznatu lokaciju.

Komentarišući ubistvo dvogodišnje devojčice Danke Ilić, predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da će predložiti Vladida se ponovo uvede smrtna kazna za najteža krivična dela.

Građani Bora i Banjskog polja donose cveće i sveće i upućuju saučešće porodici Ilić.

11.08 – MUP: Nastavlja se potraga za telom Danke Ilić, pretražuje se Lazareva pećina

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova intenzivno sprovode detaljnu pretragu terena na teritoriji grada Bora u potrazi za telom dvogodišnje Danke Ilić, za čije se teško ubistvo sumnjiče S. J. (1974) i D. D. (1974), obojica iz Bora, a koji su uhapšeni 4. aprila ove godine.Autorska prava RTV / Tekst / Slika / Video /