in

Novi Sad epicentar biznis dešavanja: Zanimljivi predavači iz sveta biznisa i organizovano umrežavanje

NOVI SAD –

Konferencija “Biznis priče”, namenjena preduzetnicima i svima onima koji tek planiraju da se upuste u preduzetničke vode, nastavila se i danas u Master hali Novosadskog sajma. Vladimir Stanković, pokretač i autor podkasta “Biznis priče”, zajedno sa Nemanjom Dimićem, direktorom kompanije “BIT Events”, a pod pokroviteljstvom Pokrajinske vlade AP Vojvodine i Grada Novog Sada – organizovao je drugu “Biznis priče” konferenciju.

Učesnicima su se obratili Vladimir Đukanović (Filozof sa Wall streeta), Ana Petrović (Nutricionistički studio), Dunja Jovanić (BEBE brend), Vukan Simić (Fishingbooker), Ana Brzaković (Digital way), Tatjana Vojtehovski (PCI – NLP), Ajdin Brković (MonetizeAd) i Vladimir Stanković (Biznis priče).

Dunja Jovanić je kroz svoje predavanje učesnicima predstavila kako je tekao put nastanka njenog brenda BEBE. “Teško je naći zajednički jezik u poslovanju sa starijim generacijama, kada vi pripadate ‘digitalnoj eri’.” Fokus je stavila na to koliko je za promociju i rast pratilaca na društvenim mrežama važno postavljanje sadržaja u “realnom vremenu”.

biznis, priče

Vukan Simić naveo je kako je svoj biznis razvio iz ljubavi prema pecanju, kao i da uspešan i zdrav biznis ne može da nastane preko noći. “Moraš da naučiš da ‘pozajmljuješ’ rešenja – neophodno je inspirisati se najboljima u industriji”, istakao je Simić.

U okviru BizBalans razgovora, Tatjana Vojtehovski objasnila je na koji način nam NLP pomaže da naučimo kako se osećamo, jer često i ne znamo kako smo, kao i da treba da prihvatimo situacije u kojima smo “nedovoljno dobro”. “Pogrešna uverenja vode pogrešnim odlukama – imamo uverenja koja smo ‘nasledili’, koja nas koče, a često ih nismo ni svesni.”

Vladimir Stanković je na kraju konferencije sumirao utiske sa učesnicima i najavio narednu “Biznis priče” konferenciju, koja je planirana za 2. i 3. april 2025. godine.

Više informacija o konferenciji možete pronaći na veb-stranicama: https://biznisprice.com/konferencija/

Početna

FB: https://www.facebook.com/biznisprice

IG: https://www.instagram.com/biznisprice/

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/biznis-price/Autorska prava RTV / Tekst / Slika / Video /