in

Novosadska ŽKA dočekuje Spartak na Spensu (AUDIO)

Novosadska ŽKA dočekuje Spartak na Spensu (AUDIO)

Tim trenera Dimitrija Živkovića pokušaće da veže i treću uzastopnu pobedu u prvenstvu, posle trijumfa nad Slogom i Topolčankom. Novosadske košarkašice igraju dosta bolje u nastavku šampionata, pa je opstanak ranije obezbeđen nego prošle godine. Ipak, u klubu žele da nastave sa dobrim rezultatima i da ostvare što bolji na plasman na tabeli.

Sa druge strane, Subotičanke teško uspevaju da krunišu svoju dobru igru pobedama, pa je već nekoliko utakmica izgubljeno u samim završnicama, čak i u produžecima. Ekipa trenera Dušana Perovića trijumfom u Novom Sadu može i matematički da obezbedi opstanak u Prvoj ligi.

U utakmici odigranoj u Subotici, Spartak je slavio sa 84:78, uz dabl-dabl Sanje Orozović. Uoči ovog kola, Novosađanke su osme, a Subotičanke devete na tabeli.

Očekivanja kapitena Novosadske ŽKA Ane Perić pred večerašnji susret.

Prethodno su za vikend odigrana 3 meča. Crvena zvezda je pobedila niški Student sa 80:64, Partizan je bio bolji od Kraljeva sa 99:78 dok je Mega deklasirala šabačku Dugu sa 108:36.

Susret između Vojvodine 021 i Sloge iz Požege odložen je za sredu, zbog obaveza gostiju u regionalnoj WABA ligi. Naš predstavnik je na završnom turniru regionalnog prvenstvau Podgorici zauzeo četvrto mesto. U ovom kolu Vrbas je slobodan, jer je prethodno iz domaće lige izbačena Topolčanka.Autorska prava RTV / Tekst / Slika / Video /