in

Одбојкаши Војводине добили три звучна појачања

Деветнаест титула у домаћем шампионату и шеста узастопна титула, историјски је учинак одбојкашког клуба Војводина, али то је био само додатни подстицај за новосадски спортски колектив да поставља још више циљеве.

Војводина жели нове титуле, али и додатни искорак у европској Лиги шампиона. Новосађани су сачували комплетан тим од прошле сезоне, али довели су и звучна појачања.

Стандардни репрезентативац, средњи блокер, Петар Крсмановић потписао је двогодишњи уговор са Војводином, као што је учинио и повремени репрезентативац, дизач Максим Буцуљевић. Такође, из редова Рибнице, у Војводину је прешао примач Жарко Убипарип.

Креатори минулих успеха одбојкашког клуба Војводина, тренер Слободан Бошкан, као и председник Управног одбора, Драгољуб Збиљић, истакли су високе циљеве новосадских одбојкаша за следећу сезону и потврдили да су нове титуле и европски успеси реалност у блиској будућности.

Као што се појачава Војводина, вести из осталих клубова говоре да се појачавају и остали тимови из домаће Суперлиге. То само значи да ће следећа сезона у одбојкашком шампионату Србије бити изузетно квалитетна и вероватно неизвесна до самог краја.