in

Опрез због местимично влажних коловоза

Тако ће данас и сутра у периоду од 9 до 18 часова бити обустављен саобраћај на деоници Кокин Брод – Прибојска бања. Алтернативни путни правац је магистрални пут Кокин Брод – Нова Варош – Бистрица – Прибој као и локални пут преко Кратовске Реке. Од јуче до 1. јула од 8 до 16 часова изводе се радови на реконструкцији јавног осветљења магистралног пута Шабац – Мали Зворник, у зони Лознице.

За време радова доћи ће до измене у саобраћају сходно саобраћајној сигнализацији и опреми.

До 2. августа у периоду од 7 до 16 часова изводиће се радови на рехабилитацији деонице Бачки Брег – Сомбор са обилазницом око Сомбора, а саобраћај се одвија једном саобраћајном траком уз наизменично пропуштање возила, које је регулисано семафорима.

До 25. маја изводиће се радови на поправци коловоза на ауто-путу између Бачке Тополе и Фекетића у смеру Суботица – Нови Сад. Саобраћај ће бити преусмерен у супротну коловозну траку смера Нови Сад -гранични прелаз Хоргош и ту ће се одвијати двосмерно и то претицајном траком према Новом Саду, а возном и зауставном траком према граничном прелазу Хоргош.

Према подацима граничне полиције у 7:15 часова на путничким терминалима наших граничних прелаза нема задржавања возила, док на појединим теретним терминалима возила чекају сат или два.

На Хоргошу теретна возила чекају два сата да изађу из земље, колико се задржавају и на Келебији и Батровцима – На граничном прелазу Шид теретна возила чекају сат, док на осталим прелазима нема задржавања.

Пут Кокин Брод – Прибојска бања од 9 до 18 без саобраћаја

ЈП „Путеви Србије“ саопштило је да ће на државном путу Кокин Брод – Прибојска бања, данас и сутра, од 9 до 18 часова, бити обустављен саобраћај због радова на изради завршног слоја асфалта.

Алтернативни путни правац је државни пут деоница Кокин Брод – Нова Варош – Бистрица – Прибој, као и локални пут преко Кратовске Реке.

Радови ће бити обезбеђени адекватном саобраћајном сигнализацијом и опремом.

Моле се учесници у саобраћају да поштују саобраћајну сигнализацију и прилагоде брзину кретања условима на путу.