in

Opštinska smotra dečjeg dramskog stvaralaštva u Kruščiću

KRUŠČIĆ –

63. Opštinska smotra dečjeg dramskog stvalaraštva ,,Jasna Vitas-Lukić“ biće održana u ponedeljak, 15. aprila, u Domu kulture u Kruščiću. Na ovogodišnjoj smotri publici će se predstaviti dramske sekcije iz 5 naseljenih mesta opštine Kula, i to iz Kule, Crvenke, Sivca, Kruščića i iz Ruskog Krstura.

Smotra će početi u 10 časova, a otvoriće je glumci Pozorišta ,,Stevan Sremac“ Doma kulture u Crvenki koji će izvesti predstavu ,,Šećerno kraljevstvo“, po tekstu i u režiji Zorana Radulovića.

Od 11.30 časova nastupiće Dramska sekcija OŠ ,,Veljko Vlahović“ iz Kruščića i Dramska sekcija ,,Luča“ KUD ,,Kruščić“, predstavom ,,Princ bez miraza“, Aleksandre Lukić, u režiji Mirjane Badže.

U 13 časova predstavu ,,Uspavana lepotica“ Ljubivoja Ršumovića, u režiji Slobodana Nogavice, izvešće mališani Dramske sekcije Kulturnog centra Kula.

Naposletku, od 14.30 časova, biće izvedena predstava ,,Dobri gusari“, po tekstu i u režiji Miloša Miloševića Šike, a koju izvode glumci Dečje dramske sekcije ,,Velimir Sandić Veljko“ Doma kulture Sivac.

Predstava koju izvode deca iz Ruskog Krstura, odnosno Dramski studio ,,Art“ Doma kulture Ruski Krstur, ,,Pobednici“ Saše Paljenkaša, u režiji Adriane Nađ Barne, biće izvedena u Ruskom Krsturu u sredu 17. aprila od 11.30 časova.Autorska prava RTV / Tekst / Slika / Video /