in

Otežan saobraćaj zbog kiše i snega, radovi na pojedinim deonicama

Otežan saobraćaj zbog kiše i snega, radovi na pojedinim deonicama

Saobraćaj se u ovim krajevima odvija otežano i usporeno, uz obaveznu upotrebu zimskih guma.

Na Obilaznica oko Beograda, petlja Bubanj Potok – Kružni tok Resnik, u oba smera, danas od 9 do 16 časova, radovi na sanaciji kolovoza, uz naizmenično propuštanje vozila, saopštilo je JP “Putevi Srbije”.

Obilaznica oko Beograda, petlja Ostružnica-petlja Orlovača, ispred tunela Železnik, smer ka Orlovači, od 7 časova kratkotrajni radovi, uz zauzeće preticajne saobraćajne trake u dužini od oko 100 metara.

Na teritoriji Valjeva, zabrana saobraćaja za šlepere i kamione sa prikolicom preko Divčibara i Debelog Brda.
Od danas do 26. novembra, u periodu od 7 do 16 časova, doći do obustave saobraćaja zbog radova na rehabilitaciji državnog puta II B reda broj 303, na deonici Žednik – Čantavir.

Tokom tog perioda, biće onemogućeno uključenje na auto-put sa petlje Žednik, iz pravca Čantavira prema Subotici i prema Novom Sadu, kao i isključenje sa auto-puta iz pravca Novog Sada i Subotice prema Čantaviru.

Takođe, biće onemogućen saobraćaj u oba smera na deonici Stari Žednik – Čantavir. Alternativni putni pravac je Subotica – Čantavir – Tornjoš.

Auto-put E-75, do 1. decembra do 17 časova, radovi na rehabilitaciji nadvožnjaka na petlji Lapovo. Za saobraćaj je zatvorena vozna i zaustavna saobraćajna traka u oba smera, kao i uključenje iz Lapova za Niš.

Auto-put E-75, petlja Ražanj – petlja Aleksinački Rudnici, u smeru ka Beogradu, do 1. decembra radovi na pojačanom održavanju leve kolovozne trake.

Saobraćaj se preusmerava u suprotnu traku na dvostrano odvijanje u smeru Beograd – Niš, u dužini od 8,5 kilometara.

Prema informacijama Uprave granične policije u 7.30 časova na graničnim prelazima Horgoš i Batrovci, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 120 minuta, na graničnom prelazu Kelebija, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 240 minuta.

 

Autorska prava RTV / Tekst / Slika / Video /