in

Палић домаћин првомајског уранка –

Од тридесетог априла до трећег маја слика са Палића ће опет изгледати као некада, када се знало окупити и по стотину хиљада људи. По тридесет и седми пут – вашар угоститељства и рукотворина, гурманска парада дуж целе обале, највећи луна парк у земљи.

„Позивамо све да за време првомајских празника посете Палић и проведу са нама четири дана, уживајући у пролећу и програму који смо припремили за њих“, поручила је Тимеа Триполски из предузећа „Парк Палић“.

Незаобилазна тачка за посетити биће и Зоолошки врт са разним изложбама посвећеним флори и фауни, односно атрактивним програмом храњења животиња.

„Надамо се великој посети и да ћемо поново, после ове две тешке године, када су постојала бројна ограничења услед Ковид пандемије, ове године се вратити на туристичку сцену и заједно са Парк Палићем уприличити првомајске празнике онако како су наши посетиоци и грађани навикли“, каже директорка ЗОО Палић Соња Мандић.

Незаобилазни део првомајских празника на Палићу биће и спортски догађаји – регата, летење параглајдерима и рекреативна вожња у Суботици знана као Тримби, који ће бити организован по четрдесет и пети пут.