in

Po podne se očekuje pojačan saobraćaj, teretnjaci na Batrovcima čekaju 60 minuta

Na tim deonicama vozači moraju prilagoditi vožnju i poštovati privremenu signalizaciju.

Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP “Putevi Srbije”, na naplatnim stanicama nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične policije Srbije dobijenim u 5.30 sati, na putničkim terminalima naših graničnih prelaza nema dužih zadržavanja.

Teretna vozila na Batrovcima, na izlazu iz zemlje, zadržavaju se sat vremena.

Izmene u saobraćaju na pojedinim deonicama puteva zbog radova

Na obilaznici oko Beograda, tunel Beli Potok, za saobraćaj je zatvorena preticajna saobraćajna traka usled radova, a učesnici u saobraćaju treba da da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu, saopštilo je danas Javno preduzeće “Putevi Srbije”.

Na auto-putu E-75, petlja Mali Požarevac – petlja Vrčin, smer ka Beogradu, u toku su radovi na redovnom održavanju, a za saobraćaj je u dužini od 500 metara zatvorena zaustavna saobraćajna traka.

Na putu Zrenjanin – Srpska Crnja izvode se radovi na redovnom održavanju, do 20. aprila, od 8 do 16 časova, uz naizmenično propuštanje vozila.

Na auto-putu E-763, Obrenovac – Surčin jug, u oba smera, danas od 8 do 16 časova izvode se radovi na košenju trave na bankinama, uz zauzeće zaustavne saobraćajne trake.

Na auto-putu E-75, petlja Novi Sad jug – petlja Beška, u toku su radovi na mašinskom košenju trave u srednjem pojasu, do 16. aprila, tokom svetlog dela dana.

U zoni radova za saobraćaj je zauzeta preticajna traka u oba smera, a saobraćaj se odvija voznom saobraćajnom trakom.Autorska prava RTV / Tekst / Slika / Video /