in

Поподне се очекује појачан саобраћај, камиони на Хоргошу и Батровцима по два сата

„Путеви Србије“ предузели су све неопходне мера и појачали рад на свим наплатним рампама како би убрзали проток возила. Додатном успоравању саобраћаја доприносе и бројне деонице путева где су започети радови.

Према последњим информацијама добијеним од ЈП “ Путеви Србије“ на наплатним станицама на аутопутевима у Србији нема задржавања возила.

Према информацијама Управе граничне полиције, у 5:15 часова, на теретна возила на Хоргошу и Батровцима на излазу, чекају 120, на Келебији и ШИду 60 минута.

Опрез због могуће магле на појединим путевима

Постоји могућност појаве магле на путевима, а поготово на деоницама које се простиру дуж речних токова, котлина, клисура као и на путним објектима преко река, саопштили су јутрос Путеви Србије.

Учесници у саобраћају се упозоравају да возе пажљиво.

Камиони на Хоргошу и Батровцима по два сата

Према информацијама Управе граничне полиције у 7.45 часова, на граничним прелазима Хоргош и Батровци , на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 120 минута.

На граничним прелазима Келебија и Шид, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 60 минута, саопштили су Путеви Србије.

На осталим граничним прелазима нема дужих задржавања за све категорије возила.

На ауто -путу Е – 763, петља Сурчин Југ, у смеру ка Чачку – измењен је режим саобраћаја због оштећене дилатације на надвожњаку у возној траци. Саобраћај се одвија претицајном саобраћајном траком у дужини од 200 метара.

Ауто – пут Е-763, Лајковац – Уб, у смеру ка Убу, до 6. маја од 8 до 16 часова радови на изради габиона у зауставној саобраћајној траци, а саобраћај се одвија возном и претицајном саобраћајном траком.

Шабац – Мали Зворник, у зони града Лознице, до 1. јула од 8 до 16 часова радови на реконструкцији јавног осветљења, уз измену режима саобраћаја сходно саобраћајној сигнализацији.

Вршац – Стража, до 1. јула радови на санацији плочастих пропуста, уз наизменично пропуштање возила.

Кокин Брод – Прибојска Бања, до 30. јуна од 7 до 16 ч. – радови на рехабилитацији коловоза, уз наизменично пропуштање возила.

На наплатним станицама на аутопутевима у Републици Србији нема задржавања возила.