in

Popodne se očekuje pojačan saobraćaj, na Horgošu 2 putnički automobili čekaju 90 minuta

Na graničnom prelazu Horgoš 2, na izlazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 90 minuta, dok je na graničnom prelazu Kelebija, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila 60 minuta.

Na izlazu graničnih prelaza teretna motorna vozila zadržavaju se na Batrovcima 180 minuta, na graničnom prelazu Šid 90 minuta, na graničnom prelazu Bogojevo 60 minuta.

Na ostalim graničnim prelazima nema dužih zadržavanja za sve kategorije vozila.

Javno preduzeće Putevi Srbije” savetuje da svi učesnici u saobraćaju, zbog svoje bezbednosti i bezbednosti drugih učesnika u saobraćaju, poštuju saobraćajne propise i prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.

Izmene u saobraćaju na pojedinim deonicama puteva zbog radova

Na auto-putu E-75, petlja Požarevac – petlja Velika Plana, smer ka Beogradu od sutra od 8 sati do 31. maja u 16 časova biće izvođeni radovi na zameni zaštitne žičane ograde, a za saobraćaj će biti zatvorena zaustavna saobraćajna traka, saopštilo je danas Javno preduzeće Putevi Srbije.

Saobraćaj će se odvijati voznom i preticajnom saobraćajnom trakom.

Na auto-putu E-75, petlja Subotica Jug – petlja Žednik, ka Novom Sadu, sutra od 8 do 16 časova biće izvođeni radovi na redovnom održavanju.

U zoni radova saobraćaj će se odvijati preticajnom saobraćajnom trakom, a uključenje i isključenje na petlji Subotica Jug biće moguće uz maksimalnu opreznost.

Na auto-putu E-75, petlja Sirig – petlja Novi Sad Jug, od sutra do 11. aprila biće izvođeni radovi na košenju trave u srednjem pojasu, uz zauzeće preticajne saobraćajne trake u oba smera.

Na putu Mojković – Krupanj, Likodra u toku su radovi na rekonstrukciji mosta preko reke Likodre, uz odvijanje saobraćaja devijacijom.

Na putu Brestovik – Umčari, na teritoriji opštine Grocka izvode se radovi na rehabilitaciji do 01. maja, uz naizmenično propuštanje vozila, regulisano semaforskom signalizacijom.Autorska prava RTV / Tekst / Slika / Video /