in

Potraga za telom dvogodišnje Danke Ilić se nastavlja; Očekuje se saslušanje osumnjičenih u tužilaštvu

Trenutno nema novih informacija o potrazi za telom devojčice, zbog čijeg su ubistva juče uhapšene dve osobe.
Pretpostavlja se da se pretražuju druga mesta, kao i da je juče, osim divlje deponije, gde su, po prvim izjavama, počinioci zločina bacili telo devojčice, pretraga izvršena na nekoliko lokacija, između ostalog pretražena je i kuća jednog od osumnjičenih – Srđana Jankovića – u selu Luka.

U kući su, kako javlja reporter Tanjuga, bili i pripadnici žandarmerije, a pretražili su i salaš dede osumnjičenog, koji se nalazi nekoliko kilometara odatle. Teren se intenzivno pretražuje na više lokacija, jer, kako je juče rekao ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić, postoji sumnja da je jedan od osumnjičenih prebacio telo sa divlje deponije, gde su ga prvobitno odneli, na drugu lokaciju.

Građani Bora u blizini mesta gde se nesreća dogodila pale sveće za stradalu Danku Ilić, a niko od meštana ne može da veruje da je ovo epilog, jer su se svi nadali da je devojčica oteta i da je živa.

Dvogodišnja Danka Ilić nestala je 26. marta u Banjskom Polju kod Bora, a pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova juče su, nakon desetodnevne opsežne akcije, detaljnih provera svih tragova i informacija uhapsili S. J. (50) i D. D. (50), obojica iz Bora, zbog sumnje da su ubili devojčicu.

Dvojica osumnjičenih u potpunosti su priznali izvršenje ovog zločina, saopštio je MUP.

14.53 – Saslušanje osumnjičenih za ubistvo Danke Ilić popodne u VJT Zaječar

Dvojica osumnjičenih za ubistvo dvogodišnej Danke Ilić u Banjskom Polju kod bora biće saslušana u Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru u popodnevnim časovima, rečeno je danas Tanjugu u tom tužilaštvu.b

11.55 – Tintor: Osumnjičenima za ubistvo Danke Ilić preti doživotni zatvor

Advokat Jugoslav Tintor izjavio je danas da dvojici osumnjičenih za ubistvo dvogodišnje Danke Ilić iz Bora preti doživotni zatvor s obzirom na to da su oni optuženi za teško ubistvo.Autorska prava RTV / Tekst / Slika / Video /