in

Poziv građani da reklamiraju račune

Poziv građani da reklamiraju račune

Elektrosever navodi da građani mogu doći lično u poslovnice ili upravne zgrade društva, obratiti se na broj telefona 028-422-775, odnosno na elektronsku adresu reklamacije@elektrosever.com.

Stojimo na raspolaganju svim svojim korisnicima za odgovore na sva potencijalna pitanja i nedoumice, preneo je portal Kossev saopštenje Elektrosevera.

Građanima na severu Kosova početkom marta počeli su da stižu paušalni računi, odnosno predračuni za struju za mesec februar u iznosu od 21,60 evra, kako je i prethodno najavio predsednik SO Severna Mitrovica, Nedžad Ugljanin, uz navode da će se isti paušalni iznos plaćati i za mart i april mesec.

Ove nedelje su, bez prethodne najave, za mesec februar, pored paušalnih računa, potrošačima uručeni i drugi računi na osnovu, kako iz Elektrosevera tvrde – realne potrošnje i merenja stanja.

Građani severnog dela Kosovske Mitrovice ukazuju da su računi nerealni, odnosno previsoki i da ne odražavaju realnu potrošnju, žaleći se na to da brojila nisu ispravna.Autorska prava RTV / Tekst / Slika / Video /