in

Predsednik se sastao sa ministrom odbrane Francuske

Vučić se nalazi u dvodnevnoj poseti Parizu, gde je otišao na poziv francuskog predsednika Emanuela Makrona, sa kojim se sinoć sastao u Jelisejskoj palati.

Vučić je nakon sastanka izjavio da je ponosan na to što je imao priliku da razgovara sa Makronom o svim važnim pitanjima, dodavši da je Makronu ukazao na, kako je naveo, neuporedivo bolje ekonomske odnose Srbije i Francuske.

“Ponosan sam što sam večeras u Jelisejskoj palati imao priliku da sa predsednikom Emanuelom Makronom razgovaram o svim važnim pitanjima – od geopolitičkih do bilateralnih i onih strateški najbitnijih za Srbiju i naš narod”, napisao je Vučić na Instagram nalogu “buducnostsrbijeav”.

Dobar i sadržajan razgovor sa Sebastijenom Lekornuom

Predsednik Vučić sastao se danas u Parizu sa ministrom odbrane Francuske Sebastijenom Lekornuom i istakao da je to bio dobar i sadržajan razgovor.

“Dobar i sadržajan razgovor sa ministrom Sebastijenom Lekornuom o saradnji našeg Ministarstva odbrane i Ministarstva odbrane Francuske, našim namenskim industrijama, raznim iskustvima i tehnologijama, kao i o nabavci najsavremenijeg oružja i oruđa u odbrambrene svrhe”, napisao je Vučić na svom instagram nalogu “buducnostsrbijeav”.

Vučić se nalazi u dvodnevnoj poseti Parizu, gde je otišao na poziv francuskog predsednika Emanuela Makrona, sa kojim se sinoć sastao u Jelisejskoj palati.Autorska prava RTV / Tekst / Slika / Video /