in

Prestanak padavina i smanjenje oblačnosti, temperatura do 23 stepena

Prestanak padavina i smanjenje oblačnosti, temperatura do 23 stepena

Tokom dana u većini krajeva pretežno sunčano i toplije, a samo na severu i zapadu po podne i uveče uz promenljivu oblačnost retka pojava kratkotrajne kiše ili pljuska.

Vetar će biti umeren i jak, južni i jugozapadni. Najniža temperatura od 8 do 13 C, a najviša dnevna od 20 do 23 C, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

U Novom Sadu će ujutru biti oblačno sa kratkotrajnom kišom, uz prestanak padavina i razvedravanje. Tokom dana pretežno sunčano i malo toplije uz umeren razvoj dnevne oblačnosti. Vetar umeren, jugozapadni, po podne u slabljenju. Najniža temperatura oko 12 C, a najviša oko 22 C.

Prema prognozi za narednih sedam dana, do ponedeljka će biti pretežno sunčano i veoma toplo uz umeren, povremeno i jak vetar južnih pravaca sa maksimalnom temperaturom od 24 do 29 C. U ponedeljak uveče na severu i zapadu, a u toku noći ka utorku i u utorak tokom dana prolazno naoblačenje, mestimično sa kišom i lokalnim pljuskovima, uz manji pad temperature. Od srede umereno oblačno i suvo.Autorska prava RTV / Tekst / Slika / Video /