in

PU Sombor: Prošle nedelje 14 saobraćajnih nezgoda

SOMBOR –

U toku prethodne nedelje, na području Policijske uprave u Somboru, evidentirano je 14 saobraćajnih nezgoda u kojima je jedna osoba zadobila teške, a 13 lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržano je 12 vozača, zbog vožnje pod dejstvom psihoaktivnih supstanci dva, a zbog nasilničke vožnje tri vozača.

Na teritoriji grada Sombora evidentirano je 10 saobraćajnih nezgoda u kojima je jedna osoba zadobila teške telesne povrede, a osam je lakše povređeno. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržano je pet, a zbog nasilničke vožnje dva vozača.

Na području opštine Apatin evidentirane su dve saobraćajne nezgode u kojima su tri osobe zadobile lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržana su dva vozača, a zbog vožnje pod dejstvom psihoaktivnih supstanci jedan vozač.

Na području opštine Odžaci evidentirana je jedna saobraćajna nezgoda u kojoj je jedna osoba zadobila lake telesne povrede.

Na području opštine Kula evidentirana je jedna saobraćajna nezgoda u kojoj je jedna osoba lakše povređena. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržano je pet vozača, a zbog vožnje pod dejstvom psihoaktivnih supstanci i zbog nasilničke vožnje po jedan vozač.

Napisano je 56 zahteva za pokretanje prekršajnog postupka i izdata su 452 prekršajna naloga. Prema njenim rečima, u monografiji su “”slike o vrlo brutalnim događajima, o smrti dece, nedužnih ljudi, o nezamislivoj pobedi zverstva nad životom”.Autorska prava RTV / Tekst / Slika / Video /