in

Teretna vozila na Horgošu i Batrovcima zadržavaju se šest sati; Izmene saobraćaja u zoni petlje Feketić u smeru ka Subotici

Teretna vozila na Horgošu i Batrovcima zadržavaju se šest sati; Izmene saobraćaja u zoni petlje Feketić u smeru ka Subotici

Vozačima je zato potreban dodatan oprez u vožnji, posebno ako naiđu na područja sa jakim pljuskovima, gde ih, pored smanjene vidljivosti, očekuje opasnost od veće količine vode koja često popunjava sva oštećenja na putu, što može biti opasno ako brzina nije smanjena i vožnja prilagođena.

Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP “Putevi Srbije”, na naplatnim stanicama nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične policije Srbije dobijenim u 5.15 sati, na putničkim terminalima naših graničnih prelaza nema zadržavanja.

Teretna vozila na Horgošu i Batrovcima, na izlazu iz zemlje, zadržavaju se šest, a na Bogojevu pet sati.

Na Kelebiji i graničnom prelazu Šid teretna vozila se zadržavaju tri, na graničnom prelazu Bezdan dva, a na graničnom prelazu Bačka Palanka sat vremena.

Kolona teretnih vozila na auto-putu E-80 zbog zadržavanja na GP Gradina

Na auto-putu E-80, zbog zadržavanja teretnih motornih vozila na graničnom prelazu Gradina, formirana je kolona teretnih motornih vozila u smeru ka graničnom prelazu Gradina, saopštilo je danas Javno preduzeće Putevi Srbije.

Na naplatnoj stanici Dimitrovgrad trenutno je na snazi obustava saobraćaja za teretna motorna vozila, uz povremena propuštanja.

Javnost će biti blagovremeno obaveštena o normalizaciji saobraćaja, navedeno je u saopštenju.

Izmene saobraćaja u zoni petlje Feketić u smeru ka Subotici

Režim saobraćaja izmenjen je danas u zoni petlje Feketić, u smeru ka Subotici, zbog radova u okviru redovnog održavanja kolovoza, koji će se izvoditi od 8 do 16 časova, prenosi portal 021.

Kako su saopštili “Putevi Srbije”, u zoni radova za saobraćaj su zatvorene vozna i zaustavna traka, dok se saobraćaj odvija preticajnom saobraćajnom trakom.

Radovi su obeleženi adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

Izmene u saobraćaju na pojedinim deonicama puteva zbog radova

Od petlje Lasta do petlje Bubanj Potok, u smeru ka Nišu, danas od 9 do 16 časova izvode se radovi na redovnom održavanju, a u zoni radova za saobraćaj će u dužini od oko 500 metara biti zatvorena preticajna saobraćajna traka, saopštilo je danas Javno preduzeće Putevi Srbije.

Na auto-putu E-70, petlja Sremska Mitrovica – petlja Ruma, u smeru ka Beogradu, u toku su radovi na popravci zaštitne ograde na bankini, do 04. aprila, u toku svetlog dela dana.

U zoni radova za saobraćaj je zatvorena zaustavna saobraćajna traka.

Na putu Svilajnac – Medveđa u toku su radovi na rehabilitaciji do 01. jula, uz naizmenično propuštanje vozila.

Na auto-putu E-80, u tunelima Sopot i Sarlah izvode se radovi na održavanju ITS opreme, pa će danas od 9 do 17 časova biti obustavljen saobraćaj u desnim tunelskim cevima, u smeru ka Pirotu, dok će se saobraćaj odvijati dvosmerno kroz leve tunelske cevi, a 04. aprila od 9 do 17 časova saobraćaj će biti obustavljen u levim tunelskim cevima, u smeru ka Nišu, dok će se saobraćaj odvijati dvosmerno kroz desne tunelske cevi.

Na auto-putu E-80, Niš istok – Bela Palanka, tunel Bancarevo, sutra od 9 do 17 časova izvodiće se radovi na održavanju ITS opreme i sistema za upravljanje tunelima, uz obustavu saobraćaja u levoj tunelskoj cevi, smer ka Nišu, dok će se saobraćaj odvijati dvosmerno kroz desnu tunelsku cev.Autorska prava RTV / Tekst / Slika / Video /