in

Teretnjaci na Horgošu čekaju 240 minuta, na Kelebiji i Batrovcima 180

Teretnjaci na Horgošu čekaju 240 minuta, na Kelebiji i Batrovcima 180

Saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila, jer će se u oba smera odvijati radovi na popravci kolovoza.

Od sutra do 19. novembra od 7 do 13 časova biće obustavljen saobraćaj na deonici Ribariće – Brnjak, a 16. novembra na toj će se deonici zbog asfalterskih radova saobraćaj odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila. Alternativni putni pravac je državni put Raška – Jarinje.

Od danas do 23. novembra od 8 do 16 časova izvodiće se radovi na čišćenje tunela u Međuvršju i Ovčar Banji, na deonici Pakovraće (Markovica) – Kratovska Stena.

Za izvođenja radova saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila.

Od danas do 18. novembra od 7 do 16 časova saobraćaj će biti obustavljen i na deonici Stari Žednik – petlja Žednik. Tokom izvođenja radova biće onemogućeno uključenje na auto-put sa petlje Žednik iz pravca Starog Žednika u smeru ka Novom Sadu, kao i isključenje sa autoputa iz pravca Graničnog prelaza Horgoš u smeru ka Starom Žedniku.

Takođe, onemogućen će biti saobraćaj u oba smera na deonici Stari Žednik – Čantavir.

Alternativni put je državni put Subotica – Novi Sad.

Uključenje na auto-put prema Novom Sadu iz pravca Čantavira, kao i isključenje sa autoputa iz pravca GP Horgoš prema Čantaviru je u funkciji.

Prema informacijama Uprave granične Policije dobijenim u 17:15 časova na putničkim terminalima graničnih prelaza nema zadržavanja vozila.

Na teretnim terminalima vozila čekaju na Horgošu, na izlazu 240 minuta, na Kelebiji i Batrovcima 180, a na prelazu Šid 120. minuta.

Na ostalim GP nema dužih zadržavanja za sve kategorije vozila.

Autorska prava RTV / Tekst / Slika / Video /