in

У Егзит кампу на Штранду око четири хиљаде туриста

Под овогодишњим слоганом „Заједно, увек“ организатори Егзита шаљу у свет поруку са већ препознатљивим имиџом, а чине га, између осталог добра енергија, толеранција и љубав. То се осети и међу посетиоцима кампа, који су у току дана пристигли на Штранд.

Капацитет кампа првобитно је био планиран за 7.000 гостију, али је зарад њиховог квалитетнијег боравка, одлучено да се број ограничи на 4.000.

„Оно што је битно јесте да камп ове године има зоне, имају малу продавницу, фуд-кутак, забавну зону и спортску, а лекари, обезбеђење и инфо пулт радиће 24 сата“, каже портпарол Егзита Милица Драгомировић.

Фестивал би према најавама требало да обори досадашње рекорде и нешто више од 200.000 посетилаца имаће прилику да гледа звезде, попут Ник Кејва, најплаћенијег светског ДЈ-а Келвина Хериса и многе друге.

„Овај Егзит биће посебан по томе што има најбољи лајн-ап икада, што је најпосећенији до сада и што је један доказ да смо се вратили и да су музичка и фестивалска индустрија ту“, каже портпарол Егзита Милица Драгомировић.

Комплети улазница су распродати, док је остао мањи број једнодневних које се могу купити у подножју тврђаве. Они који су одлучили да путују возом, информација да су поласци из Београда свако вече у 23 сата, у поноћ и један сат, а воз из Новог Сада ће полазити ујутро од 1.30 до 4.30 на сваких сат времена.