in

Uzbudljiv vikend u Tunnelu – petak uz Nastića i Novaka, a subota “All Night Wrong” u znaku house muzike

Uzbudljiv vikend u Tunnelu – petak uz Nastića i Novaka, a subota “All Night Wrong” u znaku house muzike

Petak – Marko Nastić i Novak

April mesec, proleće u vazduhu, a sa njim i dobro raspoloženje. Kako bi ispratili ovaj niz, jedino je bilo logično da u petak 7. aprila dovedemo lica sa scene koja su svima poznata po dobrom raspoloženju – Marka Nastića i Novaka, navodi se u saopštenju.

marko, nastic

Kako je ovo Marku Nastiću poslednji nastup pre Retrospektakla klub Tunnel sprema posebno iznenađenje. Prvih 50 posetilaca dobiće vaučer za kartu za Retrospektakl po specijalnom sniženju u iznosu od 1200 dinara.

Dakle, dobro raspoloženje, dobar provod i prilika za jeftinije karte za Retrospektakl. Sigurni smo da smo naveli dovoljno razloga da svratiš do Tunnela 7. aprila, dodaju organizatori.

Ulaz:

600 dinara pre ponoći

1000 dinara posle ponoći

Subota – DJ Brka i Runy

DJ Brka i Runy nakon obilaska gradova u regionu dolazi u Tunnel sa dobro poznatim serijalom žurki “All Night Wrong” koji te je, ukoliko čitaš ovo, gotovo sigurno već jednom pre ovoga naveo na ples od početka do kraja žurke.

338233948, 598287775288623, 5820293587997259227, n, (1)

Ovaj neočekivani spoj nastao je pronalaženjem zajedničke ljubavi prema house zvuku. Dugogodišnje prijateljstvo, muzičko iskustvo i pronalazak inspiracije u stvaralaštvu jedno drugog čine program tokom večeri nezaboravnim.

Zašto naopako slika? Zašto baš “wrong”? Ukoliko još uvek nisi siguran – vreme je da saznaš, navodi se u saopštenju.

Ulaz:

400 dinara pre ponoći

700 dinara posle ponoćiAutorska prava RTV / Tekst / Slika / Video /