in

Вечерас на Егзиту Calvin Harris исписује фестивалску историју!

НОВИ САД –

У суботу је уписивање у фестивалску историју задатак највећег музичког продуцента данашњице. Тачно у 23 часа на Главну бину Exita стиже мега хитмејкер Calvin Harris! Вечерашњи програм уз њега предводиће и Boris Brejcha, Disciples, Ofenbach, Blond:ish i Matha.

У суботу ће на Главној бини одјекнути обожавани хитови Calvina Harrisa, човека који је обележио читаву прошлу деценију својом музиком и не престаје да ваја музичку индустрију. Програм Маина обележиће и британски састав Disciples, као и француски DJ двојац Ofenbach. На најјачем плесном подијуму на фестивалу, mts Dance Areni, beat ће задати неприкосновени Boris Brejcha, као и италијански дуо Mathame, Blond:IshiMochakk. Ванвременски роцк групе Параф завладаће Visa Fusion бином, а добар грув наставиће се и уз Coach Party, док ће крај вечери обележити потпуна жанровска промена и долазак Дјаиковског на сцену. На новој, већој бини која памти непроспаване ноћи,No Sleep,наступиће Stephan Jolk, Adana TwinsiAndhim.

Једнодневне улазнице могу се купити по промо ценама које износе 4.490 динара за суботу и 2.990 динара за недељу. У продаји су и дневне VIP улазнице, као и четвородневни VIP пакет по цени од 41.000 динара. Улазнице су на фестивалским капијама,на фестивалском сајту, као и напродајним местима и онлајн на страницама Gigs Tix-a.