in

Vučić pred sastanak sa predsedavajućim OEBS: Ponosan sam na rezultate Srbije

“Ponosan sam na rezultate, ali moraćemo da radimo još više, snažnije da radimo zajedno. Do Expo 2027 – čekaju nas veliki trud i veliki rezultati, naveo je predsednik u video snimku objavljenom na Instagram pofilu “budućnostsrbijeav” i izrazio zahvalnost Srbiji.

On je pokazao mali, ali, kako je naveo, impozantan deo onoga što je izgrađeno u Beogradu poslednjih nekoliko godina, a što se može videti iz Vile Mir gde će se večeras sastati sa Bordžom.

“Čoveku u životu možete sve da uzmete, samo ne tri stvari – znanje, rad, i rezultate”, rekao je Vučić.

Predsednik je naveo da je želeo da pokaže građanima samo mali deo onoga što je postignuto u poslednjih nekoliko godina – od druge zgrade Ušća, Beograda na vodi kompletnog, Skajlajna, novog Kliničkog centra, uređenog Hrama Svetog Save, nove železničke stanice, do Prokopa.

Sve se to, kako je dodao, vidi na malom prostoru koji se golim okom vidi iz Vile Mir.

 

 

19.16 – Brnabić se sastala sa predsedavajućim OEBS Ijanom Bordžom

Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Ana Brnabić sastala se danas sa predsedavajućim Organizacije za evropsku bezbednost i saradnju (OEBS) i ministrom spoljnih i evropskih poslova i trgovine Republike Malte Ijanom Bordžom i obavestila ga da je sutra pozvala sve parlamentarne stranke na još jednu rundu razgovora o implementaciji preporuka Kancelarije OEBS-a za demokratske institucije i ljudska prava (ODIHR).

16.17 – Sastanak Vučevića sa predsedavajućim OEBS Ijanom Bordžom

Ministar odbrane Miloš Vučević sastao se danas sa predsedavajućim Organizacije za evropsku bezbednost i saradnju i ministrom za spoljne poslove, trgovinu i evropske poslove Republike Malte Ijanom Bordžom.

12.55 – Dačić sa predsedavajućim OEBS-a: Srbija će doprinositi dijalogu u uslovima krize u svetu

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić razgovarao je danas sa predsedavajućim OEBS-a i ministrom spoljnih i evropskih poslova i trgovine Malte Ijanom Borgom i istakao da Srbija tu organizaciju smatra najznačajnijom bezbednosnom platformom i spremna je da doprinese dijalogu u uslovima krize u svetu.Autorska prava RTV / Tekst / Slika / Video /