in

Vučić s predstavnikom KIA o unapređenju saradnje u autoindustriji

BEOGRAD –

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas u Beogradu sa specijalnim izaslanikom Vlade Republike Koreje, predsednikom i generalnim direktorom korporacije KIA Hoom Sungom Singom o unapređenju saradnje u oblasti visokih tehnologija i automobilske industrije.

Vučić je rekao da se nada da će korejski investitori u Srbiji videti šansu za razvoj svog poslovanja.

“Sa specijalnim izaslanikom Vlade Republike Koreje razgovarao sam o unapređenju u oblasti visokih tehnologija i automobilske industrije. Republika Koreja je treći ekonomski partner Srbije u azijsko-pacifičkom regionu, a mi se nadamo da ce i drugi korejski investitori u Srbiji videti šansu za razvoj svog poslovanja”, objavio je Vučić na instagramu.

Brnabić i predsednik KIA korporacije Song o razvoju saradnje

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić ocenila je danas u razgovoru sa Songom da odnose Srbije i Republike Koreje karakteriše intenziviranje političkog dijaloga i kontinuirano jačanje veza.

Song je istakao da je prepoznao Srbiju kao zemlju lidera u regionu kada su u pitanju strane investicije i da je moguće razmotriti okvire za neku buduću saradnju u oblasti visokih tehnologija i automobilske industrije.

Autorska prava RTV / Tekst / Slika / Video /