in

Vulin: Naša Vlada je isključivo Vlada srpskog jedinstva

BEOGRAD –

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin je, povodom lažnih navoda hrvatskih medija, večeras izjavio da Srbija nema ni istočnu, ni zapadnu Vladu, već isključivo Vladu srpskog naroda

“Svaka Vlada u čijem je formiranju presudno uticao Aleksandar Vučić od 2012. godine do danas, bila je ni istočna, ni zapadna, već srpska vlada. Zato ustaše mogu da komentarišu formiranje naše Vlade, ali moraju da znaju da smo mi samo Vlada srpskog naroda i nikoga drugog”, istakao je ministar unutrašnjih poslova Srbije, komentarišući lažne navode hrvatskih medija da predsednik Vučić priprema promenu kursa politike Srbije, saopšteno je iz MUP-a.

“Znamo da im je teško da razumeju da neko može da bude samostalan, da neko može sam da odlučuje, ali ovo je srpska Vlada. Zato, možete da budete sigurni da ćemo voditi računa o sopstvenim interesima iznad svega, da niko neće moći da naređuje ni ovoj, kao što nije mogao da odlučuje ni o prošloj vladi. Dok god Aleksandar Vučić bude vladao Srbijom po volji građana Srbije, Srbija će odlučivati sama o sebi. Ustaše to ne mogu da razumeju”, izjavio je Vulin.

Autorska prava RTV / Tekst / Slika / Video /