in

Вулин у бази САЈ на Васкрс: И данас радимо да би могли мирно да живимо

Министар се захвалио породицама припадника дежурне групе САЈ-а, који су и данас радно ангажовани, јер они нису са њима, али су ту за Србију, која то цени.

„Учинићемо све да ваша јединца буде још опремљенија, још снажнија, још сигурнија, све што може да се купи новцем није скупо уколико то гарантује безбедност наших припадника, али оно што не може да се купи новцем то је ваша посвећеност, упорност, марљивост, спремност да се жртвујете за своју земљу и народ“, казао је министар Вулин.

Нагласио је да ниједан припадник ове јединице никада није рекао нећу и не могу, никада није помислио да се неки задатак неће извршити, на чему су им он лично и цела Србија захвални.

„Данас је празник, данас размишљамо о томе како да ову земљу учинимо бољом, али данас мислимо на Србе где год они да живе, посебно тамо где не можемо да им помогнемо, посебно тамо где мисле о својој Србији и тешко им је. Данас мислимо о Србима где год да они јесу и без обзира колико били далеко од нас, када знају да имају своју државу, своју полицију, када знају да имају своју Специјалну антитерористичку јединицу осећају се боље, осећају се сигурније. Ниједан Србин никада неће остати без пажње своје државе“, поручио је министар Вулин.

Припадницима САЈ-а министар је пожелео да буду здрави, добри, баш такви какви јесу.

„Трудите се да личите на оне који су корачали истом овом земљом пре вас да би једног дана неко пожелео да личи на вас“, нагласио је министар српске полиције Вулин.