in

Zvicerova prepiska pokazala da je Vučić najveća prepreka kriminalcima

“Nadam se da one državne strukture koje su zadužene za bezbednost dobro analiziraju sve to što se dešava i da vode računa o predsedniku Republike. Ne zato što je to Aleksandar Vučić, nego što je predsednik Republike, institucija države Srbije, predstavnik svih građana, jedini neposredno birani predstavnik građana”, rekao je Vučević odgovarajući na pitanja novinara posle predaje liste “Aleksandar Vučić- Beograd sutra” za beogradske izbore.

Mislim da je objavljen samo deo te korespodencije i da ima mnogo toga goreg po Vučića u smislu njegove bezbednosti, rekao je Vučević.

“I vidite kako pripremaju i provokacije kroz sportske događaje, manifestacije i kako vide Aleksandra Vučića kao ključnog protivnika za njihove kriminalne aktivnosti. Tako da priča o Oskarima ili ne znam kojim već kodnim imenima, i ko je bio s kim u komunikaciji je, ne samo pala u vodu, nego je pokazao besmisao po ko zna koji put da se svi alati u laganju i obmanjivanju javnosti koriste samo za sticanje nekog jeftinog političkog poena”, rekao je Vučević.

On je upitao i šta će sada oni koji su iznosili takve optužbe da kažu, zašto je Zvicer govorio da treba skloniti Aleksandra Vučića jer je najveća prepreka za kavački klan, te kako se desilo da onaj ko je nekada bio njihova “najveća podrška” suštinski njihova najveća pretnja i problem.

“Pa jeste, zato što je uveo red u državu, zato što je doveo vladavinu prava i zato što je pokazao da Srbija mora da se obračunava sa kriminalom bespogovorno”, rekao je Vučević.

Vučević je naveo da veruje da će država imati odgovor prema kriminalcima i da će svi odgovarati za svoja zlodela i nedela.

“U to sam siguran. Za sve ono što su radili. Ne samo zbog te korespondencije, nego i zbog svih onih stvari koje su radili, a oni, Bogu hvala, od 2012. nisu dobrodošli u Srbiju. A te neke druge države koje su ih pravile ili pomagale, možda su tamo dobrodošli, ali u Srbiji nam neće više vladati mafija”, poručio je Vučević.Autorska prava RTV / Tekst / Slika / Video /