in

Abazović: Ne podnosim ostavku, natavljamo suzbijanje šverca cigareta

Abazović: Ne podnosim ostavku, natavljamo suzbijanje šverca cigareta

PODGORICA –

Predsednik crnogorske vlade u teničkom mandatu Dritan Abazović poručio je danas da neće podneti ostavku, da su rezultati rada vlade posebno u borbi protiv organizovanog kriminala enormni, a onima koji to od njega traže poručio je da tu vrstu odgovornosti moraju da traže na nekoj drugoj adresi.

Komentarišući sinoćnje privođenje direktora Uprave prihoda i carina Rada Miloševića i sumnje tužilaštva da jedan kamion sa cigaretama namenjenim uništavanju nije stigao na lokaciju, Abazović je rekao da to treba da utvrde nadležni organi.

“Aktivnosti na suzbijanju šverca cigareta se nastavljaju bez restrikcija puna podrška Specijalnom tužilaštvu, Specijalnom policijskom odeljenju i svim drugim koji učestvuju….”, rekao je Abazović i istakao da je uništavanje robe, konkretno zaplijenjenih cigara, uništavanje finansijskih resursa organizovanih kriminalnih grupa.

Dodao je da će “oni sada na sve načine, pre nego što se roba uništi, verovatno nastaviti pokušaje da deo robe nekako spasu, vrate u svoje vlasništvo”, prenele su podgoričke Vijesti.