in

Adam Beyer отвара јубиларни Fresh Wave Фестивал

Adam Beyer ће тако по први пут наступити на FW-u, а дашак једне невероватне музичке каријере, која траје још од 1993. године, од када је у сталном успону, освежиће публику на отварању десетог Fresh Wave Фестивала! Стални становник чувене DJ Magazine TOP 100 Листе, својим именом потписује шест студијских албума, велики број сингл и EP издања и мноштво остварених сарадњи са највећим именима светске електронске сцене.

Шведски techno DJ и продуцент је на челу једне од најутицајнијих и најдуговјечнијих издавачких кућа Drumcode, која свој утицај на светској музичкој сцени, кроз готово небројене сарадње са артистима са свих свјетских меридијана, шири још од 1996. године! Могло би се рећи да је његова мисија проналажење и презентовање свету оног што је у музици најквалитетније и онога што techno чини тако пожељним, а осим кроз објаве издања Drumcode-a, ту мисију испуњава и кроз Radio show: Drumcode Live, чији аудиторијум прелази 11 милиона слушалаца седмично, што овај show из седмице у седмицу чини најслушанијим broadcast techno садржајем на свијету!

Легендарну „Your Mind“ слушаћемо на највећој фестивалској бини у четвртак, 11. августа 2022. године, а с обзиром на гигантски утицај којег Адам има на светску techno сцену, очекује нас још много пажљиво селектованих издања, која ће, без сумње, обележити предстојеће лето и десето издање Fresh Wave Фестивала!

Овогодишње EP издање под називом Dirty Lagoon са одушевљењем је дочекано на свим релевантним музичким платформама и топ листама, а своју визију света употпунио је и одлуком да сав профит од овог издања донира светским еколошким организацијама, што га супротставља комерцијалном начину размишљања и довољно говори о томе о каквом се заправо извођачу ради!

Захваљујући многобројним посетиоцима, који су у протеклим годинама постали армија обожавалаца највећег музичког фестивала у БиХ, Fresh Wave Фестивал је препознат и награђен признањима и радо посећен од фестивалске публике из више од 30 светских земаља, што Бања Луку ставља не само на регионалну и европску већ и светску мапу дестинација, које се једноставно морају посетити, чиме је фестивалски допринос друштвеним областима града готово немерљив, а садржаји намењени посетиоцима фестивала ненадмашни!

Early Bird улазнице у продаји

У продаји су EARLY BIRD фестивалске улазнице које су са попустима већим од 30% у ограниченом броју доступне путем ticket сервиса kupikartu.ba

EARLY BIRD 3-дневна фестивалска улазница доступна је по цени од 70 КМ

EARLY BIRD 1-дневна фестивалска улазница доступна је по цени од 30 КМ

EARLY BIRD 3-дневна VIP улазница доступна је по цени од 100 КМ

EARLY BIRD 1-дневна VIP учлазница доступна је по цени од 50 КМ