in

Медојевић: Кандидат за шефа АНБ је ситни доушник стране службе, убио је човека на пешачком

ПОДГОРИЦА –

Председник Атлантског савеза Црне Горе Саво Кентера један од је од четворице кандидата за шефа црногорске тајне службе, преносе подгорички медији, а председник Покрета за промјене и један од лидера Демократског фронта, Небојша Медојевић, каже да је реч о неком ко је убио човека аутом на пешачком прелазу и да за то није одговарао пред законом.

Медојевић је на Твитеру написао да је „незабележено да један ситни доушник стране службе постане шеф националне безбедносне службе“.

„Први пут у историји обавештајних служби света, да један ситни доушник службе постане шеф службе. Крај. ДПС фанатик и екстремиста и послушник дубоке државе. Спреман на све!!! О служби не зна ништа. Убио човека аутом на пешачком, без дана затвора. Горе од горег!“, написао је Медојевић.

Осим Кентере, као наследници актуелног директора Агенције за националну безбедност у медијима се помињу и директор Управе полиције Зоран Брђанин, агент у АНБ-у Милош Јелић и досадашњи помоћник директора Управе полиције Сектора за финансијско-обавештајне послове Саша Машковић.