in

Приједор: Вулин с председником Социјалистичке партије Српске

„Овде сам међу пријатељима и браћом који се боре да Српска буде што јача и развијенија и има најчвршће односе са својом матицом Србијом. Ми смо партије левице, стало нам је до социјалне правде и да сви људи имају једнаку шансу, али смо и национално одговорне левице које знају колико је битно сачувати свој народ. Зато сам захвалан свим члановима СПС на искреном, патриотском односу према Србији. Срби у Републици Српској треба да буду јединствени, јер само на тај начин могу да се изборе за своја права и сачувају своја огњишта“, истакао је Вулин.

Селак је истакао да СПС дели заједничке вредности и циљеве са Покретом социјалиста и да се залаже за „ширу сарадњу Српске и Србије и за подршку Србима ма где живели“.

„Наша политика је политика мира и стабилности, економске и демографске обнове и јачања Српске и Србије. Залажемо се за напредак, али и за чување и неговање слободарске традиције нашег народа, јер знамо ко смо и знамо за шта се боримо“, поручио је лидер Социјалистичке партије Српске, како је саопштио Покрет социјалиста.