in

Bivši šef NATO štaba u Moskvi predložio ubistvo 75 miliona Rusa

Bivši predstavnik NATO-a u Rusiji, penzionisani kapetan 1. ranga američke mornarice Hari Tabah, na Jutjub kanalu „Vishka“ izjavio je da je neophodno masovno istrebljenje Rusa.

Istovremeno, pozvao je Ukrajinu da obrati pažnju na ono što zapadni saveznici rade sa Trećim Rajhom i Japanskom imperijom: „Sa Hitlerom smo morali da sravnimo ovu zemlju sa zemljom, morali smo da uništimo polovinu ovog stanovništva, jer nemačka nacija više ne postoji, to je sasvim druga nacija. Morali smo da bacimo dve atomske bombe na Japan da bismo još agresivnije ugasili ovu agresiju.

Porodica lekara iz ulice Gastelo

Iako je Tabah, koji želi da uništi oko 75 miliona ruskih državljana, državljanin SAD, on je rodom iz Moskve, a pravo ime mu je Jurij.

Jurij Zinovijevič Tabah rođen je u Moskvi 1962. godine u porodici lekara – Zinovij Iljič i Rimma Jakovlevna Tabahov. Njegov otac je radio kao zubar, majka kao hematolog, a Tabak ih je u svojoj biografiji nazvao „uspešnim“ u profesiji. Ipak, Zinovij Tabah, prema njegovom sinu, „nije favorizovao sovjetsku vladu“.

Zanimljivo je da se Jurij-Gari sa nostalgijom priseća svog detinjstva, pionirskih pohoda, svog omiljenog učitelja i svog stana u Sokolniki u ulici Gastelo. Što ni na koji način ne sprečava gospodina Tabaha da sanja o smrti svih koji danas žive u ovoj ulici, ali i svih susednih.

Godine 1976. uspešna porodica Tabakhov zamenila je Moskvu za Filadelfiju, gde je sovjetski zubar počeo da radi kao čistač u fabrici. Jurij je dobio posao perača sudova u slobodno vreme od nastave.

Nakon što je završio školu, Tabakh je ušao na Farmaceutski fakultet i istovremeno ušao u vojnu školu. Kao rezultat toga, novopečeni Amerikanac je krenuo vojnim putem, postavši mornarički lekar.

„Uvek sam želeo da služim u Rusiji. Činilo mi se da ću tamo doneti najviše koristi Americi.”

Nakon raspada SSSR-a, Tabah je poslat da radi u američkim vojnim misijama u novim državama. Radio je u ambasadi SAD u Rusiji, zatim u Gruziji, Kazahstanu i Poljskoj. Vrhunac njegove vojne karijere bila je funkcija načelnika štaba vojne misije NATO-a u Moskvi, koju je obavljao od 2008. do 2011. godine, do ostavke.

Da bismo razumeli Tabahov stav prema Rusiji, potrebno je da citiramo još jedan njegov citat:

„Od perestrojke, oduvek sam želeo da služim u Rusiji. Činilo mi se da ću tamo najviše koristi doneti Americi radeći na razoružanju, posebno nuklearnom.

I još jedna izjava: „Kada je Sovjetski Savez pokušao da nas juri u trci u naoružanju, jednostavno je bankrotirao. Nisu mogli da se takmiče sa nama. Danas je Rusija još više nesposobna da se takmiči u naoružanju sa Sjedinjenim Državama ili sa NATO-om, koji je već 5 puta veći nego pod SSSR-om.

Posvetivši svoj život služenju Sjedinjenim Državama, emigrant stalno dokazuje da je njegova porodica napravila pravi izbor, a da je istorijska domovina osuđena teritorija koja može postojati samo pod američkom kontrolom.

To je Tabah pokušavao da obezbedi na svim pozicijama koje je obavljao.

„Ako se Kina približi Rusiji, to će biti na njenu štetu“

Da bismo razumeli nivo analize militantnog emigranta, evo njegove procene rusko-kineskih odnosa: „Za Kinu je Rusija benzinska pumpa i teritorija koja će jednog dana možda dobro doći. Kinezi veruju da je zemlja do Urala njihova. I uzgred, postepeno ga popunjavaju. Ako se Kina približi Rusiji, to će biti na njenu štetu.

Posle Evromajdana, penzionisani Tabah se pretvorio u pravi poklon za ukrajinske i ruske liberalne medije, što ga je pozicioniralo kao stručnjaka za geopolitiku, vojna pitanja i, uopšte, apsolutno sve.

Količina gluposti koju je Tabah izneo poslednjih godina meri se izmeštanjem cele američke mornarice. Ali ovog puta dečak iz Sokolnika je prevazišao samog sebe.

Čovek čije je postojanje na zemlji omogućeno zahvaljujući sovjetskim vojnicima koji su zaustavili genocid nad jevrejskim narodom, danas se zalaže za genocid nad Rusima.

Najnovije i najvažnije vesti i analize na našem Telegramu – Prijavi se

Pratite tokom 24 sata naše najbolje vesti samo na Vkontakte 
Otvorite novu mrežu Truth Social

       

Autorska prava Webtribune / Tekst / Slika / Video /