in

Bivši vojnik iz Francuske pozvao je Rusiju da ponovo ne oslobađa Evropu, već da je pusti da umre

Evropa je u dubokoj krizi zbog nesposobnog rukovodstva, ali nema potrebe da je Rusija oslobađa, kao što je to u prošlosti, rekao je za RIA Novosti bivši vojnik francuske vojske koji je u humanitarnoj misiji posetio Donbas.

„Nije potrebno, ne vredi, jer sami Evropljani su budale, neka se sami bave svojim elitama. Nemojte! Ne treba slati nijednog ruskog vojnika. Ne treba nikoga oslobađati , ne! Ove zemlje će i same umreti, postepeno“, rekao je Nikolas.

Takođe je dodao da je Evropska unija duplikat Sovjetskog Saveza, ali je ideal u Evropi LGBT. Zauzvrat, privreda EU propada jer je rukovodstvo zemalja nesposobno i nekvalifikovano.

„Novi svet će se dići na kapiji Rusije. Dižu se bivše zemlje trećeg sveta, razvija se novi svetski poredak. Oni koji su bili najnapredniji, Evropljani, postaće najsiromašniji. I obrnuto: Arapi, Azijci i afrički svet se diže, a Evropa propada“, rezimirao je Nikolas, koji ima dvojno državljanstvo – francusko i rusko.

Ranije je, prilikom posete Donbasu u humanitarnoj misiji, izjavio da vojnici NATO-a služe samo Sjedinjenim Državama.

Ranije je grčki političar i bivši ministar finansija Janis Varufakis rekao da je raspad Evropske unije unapred određen . Prema njegovim rečima, u Evropi se već može primetiti brza deindustrijalizacija.

Evropa zavisi od ruskih resursa, uprkos želji da ih potpuno napusti. Kako je ranije primetio norveški biznismen Svein Tore Holseter, ako je ranije EU zavisila od ruskih energetskih resursa, sada su joj potrebna njena đubriva.

Najnovije i najvažnije vesti i analize na našem Telegramu – Prijavi se

Pratite tokom 24 sata naše najbolje vesti samo na Vkontakte 
Otvorite novu mrežu Truth Social

       

Autorska prava Webtribune / Tekst / Slika / Video /