in

Čovečanstvo je na ivici- Lukašenko predviđa velike svetske događaje

Predsednik Republike Belorusije, Aleksandar Lukašenko, govorio je o tome koji događaji, po njegovom mišljenju, očekuju svet 2024-te.

Posebno, beloruski lider veruje, da će ovaj period biti zaista težak za čovečanstvo. Lukašenko je upozorio, da je sada naš svet na ivici najmonumentalnijih događaja.

Lukašenko je rekao, da Amerika ne priznaje multipolarnost, i da Vašington želi da vlada svim zemljama sveta. Uoči američkih izbora izvršena su sva demonstrativna bombardovanja, smatra političar.

Beloruski predsednik je takođe sugerisao, da opasnost može da čeka i druge delove sveta. Prema njegovom mišljenju, luk nestabilnosti može da utiče ne samo na Ukrajinu i na bliskoistočne zemlje. Lukašenko je primetio da bi 2024. godine „cela planeta mogla da se zapali“, tako da svetski lideri moraju učiniti sve da to spreče.

Podsetimo, u Ukrajini se nastavlja ruski vojni sukob, koji je počeo 24. februara 2022. godine. Osim toga, 7. oktobra 2023. godine došlo je do eskalacije sukoba između Palestine i Izraela.

Najnovije i najvažnije vesti i analize na našem Telegramu – Prijavi se

Pratite tokom 24 sata naše najbolje vesti samo na Vkontakte 
Otvorite novu mrežu Truth Social

       

Autorska prava Webtribune / Tekst / Slika / Video /