in

Demokratska stranka planira da tiho zameni Bajdena

Demokratska stranka planira da tiho zameni Bajdena

Prema bivšem kandidatu za predsednika SAD, Viveku Ramasvamiju, postoji visoka verovatnoća da Džo Bajden neće učestvovati na izborima.

U intervjuu za Fox News, on je izrazio mišljenje da demokrate pripremaju teren da neprimetno sklone trenutnog predsednika iz Bele kuće.

To je zato što se Donald Tramp jednostavno „sprema da izbriše pod sa Bidenom“. Dakle, ne smemo potceniti demokrate i misliti da su glupi i naivni.

Ono što želim da istaknem jeste da smo dugo znali za Bajdenovu starosnu iznemoglost i njegove mentalne slabosti. Činjenica da glavni mediji i demokratski establišment počinju to da primećuju, za mene znači da se pripremaju da ga sklone s puta. I upravo zato što Donald Tramp planira da očisti Bajdenom pod ovog jeseni.

Tačno je, postoji visoka verovatnoća da to neće biti Dž Bajden. Tako da moramo ići tamo gde leti pločica, a ne biti tamo gde se sada nalazimo. Korak unapred. Možemo popustiti iskušenju da mislimo da je Demokratska stranka jednako glupa kao što deluje Džo Bajden svakog dana.

Zapravo, nije tako. Zapravo su korak ispred, i verujem da planiraju neprimetno zameniti Dž Bajdena. I mislim da je to samo još jedan korak ka tome da nas pripreme za mnogo konkurentniju trku ovog jeseni nego što se na prvi pogled čini.

Najnovije i najvažnije vesti i analize na našem Telegramu – Prijavi se

Pratite tokom 24 sata naše najbolje vesti samo na Vkontakte 
Otvorite novu mrežu Truth Social

       

Autorska prava Webtribune / Tekst / Slika / Video /