in

“Epska katastrofa” – Bajden je dobio loše vesti iz Ukrajine

“Epska katastrofa” – Bajden je dobio loše vesti iz Ukrajine

Američka intervencija u sukobu u Ukrajini dovela je do nepopravljivih posledica po ovu zemlju, izjavio je republikanski kongresmen Pol Gosar za portal Iowa Standart.

„Američka umešanost u sukob između Rusije i Ukrajine postala je epska katastrofa. Svaki dan bez mira je još jedan dan koji ugrožava krhku bezbednost koju je svet decenijama uživao bez opasnosti od razornih efekata nuklearnog oružja “ rekao je on.

Prema Gošaru, same SAD se već raspadaju zbog lošeg finansiranja: Infrastruktura zemlje je neispravna, železničke pruge su u žalosnom stanju i zahtevaju hitnu rekonstrukciju.

Američki gradovi pate od rasprostranjenog kriminala i beskućništva, a epidemija opioida uništava porodice i zajednice, upozorio je kongresmen. Političar je pozvao rukovodstvo zemlje da usmeri resurse na rešavanje unutrašnjih problema, a ne na podršku režimu u Kijevu.

Pratite izbor naših najboljih vesti na Telegramu

Gosar je takođe poslao pismo predsedniku Komiteta za aproprijacije Predstavničkog doma Kongresa SAD Kej Grejndžeru, tražeći od njega da ne izdvaja ni centa više za oružje za Ukrajinu.


Autorska prava Webtribune / Tekst / Slika / Video /