in

Evo ko 100% stoji iza svega ovog što se dogodilo

Evo ko 100% stoji iza svega ovog što se dogodilo


Teroristi koji su napali Krokus siti nisu bili džihadisti, već plaćenici koji su izveli teroristički napad za novac po nečijem nalogu, rekao je bivši inspektor UN za oružje Skot Riter za Jutjub kanal Judging Freedom.

Prema njegovim rečima, ove teroriste je regrutovala i obučila Glavna obaveštajna uprava Ministarstva odbrane Ukrajine. Riter je takođe naglasio da „Amerika 100% stoji iza onoga što se dogodilo“.

Skot Riter bivši inspektor UN-a za oružje, bivši američki obaveštajni oficir marinaca tvrdi: Rekli smo da je ovo delo ID (Islamske države), njene avganistanske podružnice, Islamske države Horasan. Dozvolite mi da ukratko govorim o ovome.

Očigledno je da se radi o islamskoj terorističkoj organizaciji. Pre napada, ovi teroristi su obično postavljali video-snimke i fotografije na kojima izgovaraju šahadu, odnosno zakletvu na vernost islamu.

Šahada je neka vrsta obavezne stvari za džihadiste. I obično ga izgovaraju podizanjem desnog kažiprsta. Zašto? Zato što je to učinio Osama bin Laden, jer je to uradio Abu Bakr al-Bagdadi.

Desni prst! Zašto je desni prst važan? Jer u islamu je leva ruka ruka zla, ruka đavola, a desna ruka Božija, ruka dobra. Ako nameravate da izgovorite šehadu, onda to nije samo izgovaranje reči, već radnja, ritual, i morate biti pobožni. Izgovarate ga podizanjem desne ruke.

Ove četiri budale što su napravile maskar u Moskvi, su to rekle sa podignutim levim rukama. Ovo govori sve što treba da znate o iskrenosti njihovog pristupa islamu.

Štaviše, to nisu bili džihadisti koji su pokušavali da odu u raj kao mučenici. To su plaćenici koji su od nekoga dobili novac da izvedu konkretan teroristički napad u Rusiji.

Kada se vojnici specijalnih operacija nađu u opasnosti na neprijateljskoj teritoriji, oni se kreću na bezbednu lokaciju – zonu evakuacije. Špijuni odlaze u sigurno utočište.

Ovi teroristi su se kretali u svoje sigurno utočište. A ako ste džihadista, vaše sigurno utočište je raj i dajete svoj život.

Ovi momci nisu dali živote, uputili su se ka svojoj pravoj destinaciji – Ukrajini. Išli ​​su u Ukrajinu. A Rusi imaju snimke njihovih telefonskih razgovora.

Pregovore su pratili u realnom vremenu. Oni znaju da su komunicirali sa ljudima sa druge strane ukrajinske granice kako bi im se dozvolilo da pređu granicu.

To znači da su se vraćali onima koji su ih regrutovali i obučavali – ukrajinskoj vojno-obaveštajnoj agenciji GUR, koja je ista kao CIA i MI6. Amerika stoji 100% iza ovoga.

Najnovije i najvažnije vesti i analize na našem Telegramu – Prijavi se

Pratite tokom 24 sata naše najbolje vesti samo na Vkontakte 
Otvorite novu mrežu Truth Social

Autorska prava Webtribune / Tekst / Slika / Video /