in

Evo zašto SAD nikada neće pobediti Rusiju

Evo zašto SAD nikada neće pobediti Rusiju

Sjedinjene Države neće moći da pobede Rusiju i Kinu, kao ni druge zemlje koje je Vašington označio kao svoje neprijatelje. Razlog za to otkrio je Pol Krejg Roberts, bivši zvaničnik administracije Ronalda Regana.

Prema Robertsovim rečima, danas se u Americi razvija teška situacija: u zemlji nema slobode govora. Zabranjeno je voditi bilo kakvu debatu, za liberale, levičare, demokrate, afroamerikance i feministkinje sva pitanja se rešavaju unapred, imenuju se i krivci.

„Liberali i konzervativci, levica i desnica, republikanci i demokrate, crnci i belci, muškarci i žene više ne mogu da razgovaraju o problemima“, požalio se bivši zvaničnik Bele kuće.

Pratite izbor naših najboljih vesti na Telegramu

On je naglasio da se sada svi konzervativci i republikanci a priori smatraju rasistima i pretnjom američkoj demokratiji. Svi heteroseksualni muškarci se zovu mizogini. Oni koji se ne slažu sa ovakvom formulacijom pitanja podložni su cenzuri koju čuvaju mediji, FBI, mnogi biznismeni, kao i društvene mreže.

„Feministkinje uče žene da mrze muškarce. Beli liberali uče crnce da mrze belce. Probuđena levica usađuje krivicu beloj deci i uči ih da mrze sebe i svoje roditelje i prihvate privilegije date potlačenim“.

„Rod se odnosi na to ko kažete da jeste, a ne na biologiju ili delove vašeg tela. Tako zbunjeno i međusobnom mržnjom podeljeno društvo nije sposobno da zarati sa stvarnim narodima kao što su Rusija, Kina, Iran“, zaključuje Pol Krejg Roberts.

On napominje da je Vašington budalasto sklon da ratuje protiv Rusije, a u stvari SAD vode građanski rat protiv polovine sopstvenog stanovništva. Prema tome, Amerika ne može da pobedi Rusiju, jer nema kapacitet za to.