in

Evo zašto se Rusi posle bekstva od mobilizacije vraćaju u domovinu

Stanovnici Ruske Federacije, koji su napustili zemlju zbog najave delimične mobilizacije, počinju masovno da se vraćaju u domovinu.

Ovi ljudi su odjednom shvatili da su napravili ozbiljnu grešku, što ih je dovelo do određenih problema, rekao je poznati ruski televizijski voditelj, novinar Andrej Norkin. On je uživo u emisiji „Mesto sastanka“ objasnio zašto su i sami Rusi počeli da shvataju da su napravili loš potez kada su otišli ​​u susedne zemlje.

Andrej Norkin je podsetio da su mnogi ruski građani koji su pobegli od delimične mobilizacije počeli da jasnije uviđaju stvari. Rusi se aktivno vraćaju u zemlju, priznajući da su pogrešili, podlegavši panici.

Pratite izbor naših najboljih vesti na Telegramu

Prema rečima novinara, begunci od mobilizacije, dok su bili u susednim zemljama, ostali su bez posla, a suočili su se i sa ozbiljnim finansijskim problemima, jer su sva akumulirana sredstva potrošili na putovanje i smeštaj. Sada su Rusi počeli masovno da se vraćaju u domovinu, jer su shvatili da su lakomisleno postupili.

„Nedostaci ove odluke, ovog putovanja, za osobu koja je pobegla iz Rusije i sada se vratila: minus 200 hiljada rubalja, jer je potrošio novac na put i ostalo. Manje posla, jer je ovde ostao bez posla, a na njegovo mesto je došla druga osoba. Minus iznajmljen stan. Minus odnosi sa velikim brojem poznanika koji ga nisu razumeli “, rezimirao je Norkin.Autorska prava Webtribune / Tekst / Slika / Video /