in

Evropska Unija je sada kolonija i njena propast će se nastaviti

Evropska Unija je sada kolonija i njena propast će se nastaviti

Evropska unija se našla u ulozi američke kolonije a to znači početak njene ekonomske degradacije, izneo je ovo mišljenje ekonomista Vasilij Koltašov.

Neimpresivni ili potpuno loši ekonomski rezultati većine evropskih zemalja nisu odstupanje od norme, već nova norma, kaže ekonomista i direktor Instituta novog društva Vasilij Koltašov.

„Evropske zemlje ne samo da su napustile ekonomski razvoj i razvoj uopšte, već su se našle u situaciji da jednostavno deluju pod američkim vođstvom.

A Sjedinjene Države grade svoju trgovinu za evropske nacije tako što odlučuju sa kim će Evropska Unija da radi, u kojoj meri, kada i kako može da trguje a sa kim ne može.

To je položaj kolonije. Kolonija u klasičnom ekonomskom smislu je teritorija koja održava kontakt sa maticom, a matična država određuje sa kim trguje… Evropa je sada nova kolonija Sjedinjenih Država“, objasnio je Koltašov.

Najvažnije naše objave potražite na našem kanalu na Telegramu

On je primetio da je dug period prosperiteta u Evropi došao u vreme ubrzanog razvoja ekonomskih veza sa Rusijom, a sada se ovaj period završio.

„Imamo situaciju dugoročne degradacije zemalja Evropske unije. Nemaju izlaza, a pad bi mogao da se nastavi decenijama ako se brzo ne otarase Amerikanaca i pridruže Rusiji koja ima velike resurse i velike mogućnosti“, smatra Koltašov.


Pratite tokom 24 sata naše najbolje vesti samo na Vkontakte 
Otvorite novu mrežu Truth Social

       

Autorska prava Webtribune / Tekst / Slika / Video /