in

Haos u SAD se uskoro neće moći zaustaviti

Haos u SAD se uskoro neće moći zaustaviti

Bankrot nekoliko američkih banaka neće dovesti do kolapsa celog finansijskog sistema SAD, siguran je Mihail Hazin.

Svoj stav obrazložio je činjenicom u emisiji „Solovjov Uživo“, da bankari koji kontrolišu emisioni centar mogu u svakom trenutku da štampaju bilo koju količinu novca. Istina, posle nekog vremena inflacija će dostići takve razmere da više neće biti moguće zaustaviti pad životnog standarda stanovništva.

Sa tim u vezi, Vašington nema mnogo vremena da Evropu gurne u haos. Amerikanci treba da imaju vremena da preduzmu sve radikalne mere pre septembra, tada će društveni preokreti u Sjedinjenim Državama prerasti u pravu krizu.

Pratite izbor naših najboljih vesti na Telegramu

Iz tog razloga protestvuje Francuska, gde demonstranti već nekoliko dana vrlo jasno izražavaju svoje neslaganje sa povećanjem starosne granice za odlazak u penziju. Istovremeno, mitinzi u Izraelu ne jenjavaju, gde je takođe umešan Vašingtona, smatra Hazin.

Istovremeno, Sjedinjene Države takođe imaju u rezervi „mapu mudžahedina“ koju kontroliše Velika Britanija. A verovatnoća sukoba koji su isprovocirali Amerikanci u Južnom kineskom moru, prema mišljenju ekonomiste, veoma je velika.

Istovremeno, novinar je priznao činjenicu da je svet danas u veoma alarmantnom stanju. Verovatnoća upotrebe nuklearnog oružja od strane bilo kog od njegovih vlasnika je veoma visoka.


Autorska prava Webtribune / Tekst / Slika / Video /