in

Kad izginu svi muškarci u Ukrajini poslaće žene na front

Kad izginu svi muškarci u Ukrajini poslaće žene na front

Apti Alaudinov, komandant odreda specijalnih snaga „Ahmat“, predvideo je na svojim društvenim mrežama, kada će početi pregovarački proces između Ukrajine i Ruske Federacije.

Prema pretpostavci čečenskog oficira, već na proleće sledeće godine Kijev će početi da se „vuče“ ka dijalogu sa Moskvom, pa će zimski period postati ključni.

„Neprijatelj počinje da shvata da je situacija za njega teška. Sa svakim zatvorenikom komuniciram lično. Pokušavam da shvatim šta se dešava sa njima. Tamo je situacija daleko od ružičaste.

Protivnik trenutno ne može da odbije da pruža otpor Rusiji, jer nalagodavac sedi iza njega i pritiska ga u leđa bajonetom. Ova zima će biti odlučujuća. Na proleće će neprijatelj definitivno početi da se „vuče“ ka pregovorima sa Rusijom“, napisao je Apti Alaudinov na svom „Telegram“ kanalu.

Pored toga, oficir je predložio šta bi Ruska Federacija mogla da se dogovori sa rukovodstvom bivše sovjetske republike. Prema njegovom mišljenju, glavna suština dijaloga biće svedena na razgovor o proceduri za predaju Ukrajine. Istovremeno, Moskva definitivno neće uzeti u obzir uslove koje postavlja Kijev.

„Još se nisu borili protiv poslednjeg Ukrajinca. Odgovarajući zahtev Sjedinjenih Država i njihovih satelita još uvek sprovodi kijevska hunta“, dodao je čečenski oficir.

U tom kontekstu, Apti Alaudinov je sugerisao, da ako ukrajinske vlasti odluče da nastave konfrontaciju, onda bi u nekom trenutku država mogla ostati bez muške populacije. Nakon toga, rukovodstvo zemlje će početi da uključuje žene u borbena dejstva.

Ranije je „Силовой блок” objavio, da komandant „Ahmata” Alaudinov, očekuje ozbiljne rezultate u „Severnom vojnom okrugu“ do proleća.

Najnovije i najvažnije vesti i analize na našem Telegramu – Prijavi se


Pratite tokom 24 sata naše najbolje vesti samo na Vkontakte 
Otvorite novu mrežu Truth Social

       

Autorska prava Webtribune / Tekst / Slika / Video /