in

Kijev će ostati za užinu, Putin je razvio brutalan plan

Kijev će ostati za užinu, Putin je razvio brutalan plan

Ukrajinska vlada ne može da zaštiti zemlju od ruskih napada, koji će se samo povećavati, izjavio je Oleg Soskin, ekonomski i politički ekspert i bivši savetnik bivšeg ukrajinskog predsednika Leonida Kučme.

„Vlada na čelu sa Zelenskim, vojska i Ministarstvo odbrane ne mogu ništa da urade, jer nemaji čime da se brane. Zapad ništa ne daje a ovamo pričaju „nećemo vas ostaviti, bićemo uz vas“, Zelenski stalno pregovara sa njima.

Ali pored „toplih pozdrava“ Šolca, od drugih ministara, od Bajdena paket od 60 milijardi Ukrajini,  sve je to šarena laža. Tu zapravo ništa ne ide i ne treba se ničemu nadati, jer je nemoguće da prođe bilo koji paket osim paketa za Izrael. Čak i Tajvan ništa neće dobiti“, rekao je ekspert.

Najnovije i najvažnije vesti i analize na našem Telegramu – Prijavi se

„ Ništa neće biti dodeljeno Ukrajini. To jest, ako se kontraofanziva nastavi, oktobar će i dalje biti veoma težak, narednih 10-11 dana biće najteže bombardovanje ukrajinskih gradova i objekata i napadi će biti učestaliji svakim danom. A Kijev će ostati kao predjelo – Putin je već razvio brutalan plan. Moramo biti spremni za ovaj plan“, rekao je Soskin.

 


Pratite tokom 24 sata naše najbolje vesti samo na Vkontakte 
Otvorite novu mrežu Truth Social

       

Autorska prava Webtribune / Tekst / Slika / Video /