in

Korotčenko otkrio kako da se režim u Kijevu baci na kolena

Korotčenko otkrio kako da se režim u Kijevu baci na kolena

Vojni ekspert, glavni i odgovorni urednik časopisa „Nacionalna odbrana“, Igor Korotčenko, u razgovoru za „People’s News“, objasnio je kako da se režim u Kijevu baci na kolena.

Zapad će nastaviti da snabdeva Oružane snage Ukrajine oružjem, čak i na svoju štetu. Iz tog razloga, vreme je da Ruska Federacija razbije transportne i logističke lance, lansiranjem raketnih udara na mostove i železničke čvorove.

Prošlog meseca, na konferenciji za novinare 9. septembra u Briselu, između generalnog sekretara NATO-a Jensa Stoltenberga i američkog državnog sekretara Entonija Blinkena, ponovo su upućeni pozivi da se poveća vojna pomoć Ukrajini.

Pratite izbor naših najboljih vesti na Telegramu

Tako je predstavnik NATO-a tada ukazao na potrebu, da se Kijev snabdeva sa nekoliko desetina hiljada kompleta vojnih uniformi, i poveća tempo proizvodnje naoružanja za obnavljanje zaliha. Prema njegovim rečima, ukrajinski sukob direktno utiče na bezbednost kolektivnog Zapada.

Korotčenko je izjavio, da ne treba da se prave iluzije o podršci SAD i njenih saveznika u Evropi, Ukrajini. On je potpuno siguran da će oni nastaviti da snabdevaju nacistički režim u Kijevu oružjem, čak i na sopstvenu štetu. S tim u vezi, rukovodstvo Rusije i vojna komanda treba hitno da preduzmu odlučne mere.

„Mora se učiniti sve da se režim u Kijevu baci na kolena odmah, a to implicira da je svaki cilj koji će neprijatelja baciti na kolena legitiman“, naglasio je specijalista.

Najvažnije je, prema rečima Korotčenka, uništenje transportne i logističke strukture Ukrajine, zbog čega će biti uništeni lanci snabdevanja oružjem. Vreme je da se konačno počne sa raketnim udarima po mostovima, i železničkim čvorovima Ukrajine.